Kazneno prijavljen za računalne prijevare, teške krađe i krađe

Slika /uhicenik01.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela računalne prijevare, teške krađe i krađe, 46-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.
 
Sumnjiči se da je tijekom kolovoza prošle 2019. godine počinio četiri računalne prijevare koristeći otuđenu bankovnu karticu hrvatske državljanke gdje je s bankomata neovlašteno podizao novac. Uz to je počinio pet kaznenih djela računalne prijevare u pokušaju.  Policija ga sumnjiči da je i u prosincu prošle, kao i u travnju ove godine, počinio tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem u osobna vozila i u obiteljsku kuću na području Viškova, kao i za dvije krađe novčanika.  Počinjena ukupna materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.
 
Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela računalne prijevare, teške krađe i krađe, 46-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica