Info-punktovima prevencije do sigurnosti građana

Slika /2022/IP-PREV-16.2.-VI%C5%A0KOVO.jpg

Ovakav oblik preventivnih aktivnosti putem edukativno preventivnih info punktova i neposrednog razgovora s građanima nastavit će se i u sljedećim danima na području grada Rijeke i okolice

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Odjel prevencije Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s I. policijskom postajom Rijeka jučer je za građane Viškova organizirao info-punkt u cilju informiranja i savjetovanja građana o prevenciji kaznenih djela.

Policijski službenici Toni Stanić iz Odjela prevencije i policijski službenik za prevenciju Robert Rožić iz I. PP Rijeka su tako u jednom od trgovačkih centara informirali građane vezano za prevenciju kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta (teške krađe provaljivanjem, krađe, prijevare). Uz savjete građanima, podijelili su i letke o mjerama samozaštite koje mogu poduzeti kako ne bi postali žrtvama navedenih kažnjivih radnji te drugi promotivni materijali MUP-a.
 
S ciljem preveniranja počinjenja kaznenih djela, posebice krađa, drskih krađa, kao i teških krađa provaljivanjem, ovakav oblik preventivnih aktivnosti putem edukativno preventivnih info punktova i neposrednog razgovora s građanima nastavit će se i u sljedećim danima na području grada Rijeke i okolice.

Stranica