Edukativna radionica u Novom Vinodolskom

Slika Baner/pol-i-tzk3.jpg

Foto: PU primorsko-goranska

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog održana edukativna radionica namijenjena turističkim djelatnicima zaposlenim na području crikveničko-vinodolske rivijere. Predavanje su zajednički organizirali Policijska uprava primorsko-goranska i Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s turističkim zajednicama - članicama

Predavanje je bilo podijeljeno u dva dijela. U prvom je voditelj Protueksplozijskog odjela Kruno Kaurić govorio o postupanju prigodom dojave i pronalaska eksplozivne naprave te postupanje nakon same eksplozije. U drugom dijelu radionice je načelnik Policijske postaje Crikvenica Damir Volf informirao prisutne djelatnike kako na konkretnim primjerima povećati stanje sigurnosti za vrijeme turističke sezone, odnosno kako samozaštitom smanjiti broj štetnih događaja i kako pomoći policiji u rješavanju problema.

Predavanje je pratilo 10-ak turističkih djelatnika Turističkih zajednica Crikvenice, Novog Vinodolskog i Općine Vinodolske; djelatnici hotela s područja Crikvenice, Novog Vinodolskog i Selca; te zainteresirani djelatnici restorana i putničkih agencija Crikveničke rivijere.



Stranica