Demolirali hotel u Malom Lošinju

Slika auto_policija06.jpg

 Lošinjska policija je otkrila 6 mlađih osoba njemačke nacionalnosti koji su 6. kolovoza počinili kazneno djelo teške krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari, u hotelu u renoviranju, koji se

Foto: Ilustracija

Lošinjska policija je otkrila 6 mlađih osoba njemačke nacionalnosti koji su 6. kolovoza počinili kazneno djelo teške krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvari, u hotelu u renoviranju, koji se nalazi na adresi Velopin u Malom Lošinju. Policijski službenici su utvrdili kako su spomenuti počinitelji demolirali unutrašnjost hotela u vlasništvu tvrtke iz Malog Lošinja, na način da su provalili u unutrašnjost hotela, gdje su oštetili više brava i stakala na vratima raznih prostorija. Porazbijali su i veći dio inventara hotela. Nakon toga su iz hotela otuđili lovačku pušku, osobne dokumente i druge predmete. Policija je pronašla sve otuđene predmete te će ih vratiti vlasniku.

Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na oko 250 000 kn. Počinitelji se kazneno prijavljuju nadležnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica