Budući policajci/policajke provjerili svoje motoričke sposobnosti i pripremali se za testiranje

  • Slika 2022/Poligon%206.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Od malih nogu sanjaju o tome da postanu policajci, da nose policijsku uniformu i brinu o sigurnosti građana

FOTO: Ilustracija

Kako bi se kandidatima za zanimanje policajac/policajka omogućilo da se dobro pripreme za testiranje, danas je u sportskoj dvorani Policijskog doma u Rijeci organiziran poligon koji će kandidati iz Primorsko-goranske županije morati proći u ponedjeljak, 11. srpnja na samom testiranju u Policijskoj akademiji u Zagrebu.

Od 10 do 12 sati okupili su se zainteresirani mladići i djevojke za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka koji su uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave Primorsko - goranske mogli isprobati postavljeni poligon, odnosno provjeriti svoje motoričke sposobnosti. Trčali su oko čunjeva, bacali medicinke, radili sklekove i pokazali zavidnu tjelesnu pripremu.


O tome zašto su se prijavili na natječaj Ministarstva unutarnjih poslova svi kandidati odgovaraju isto, od malih nogu sanjaju o tome da postanu policajci, da nose policijsku uniformu i brinu o sigurnosti građana.

Policijski službenici svim zainteresiranima pokazali su kako treba proći poligon te im predložili koje vježbe mogu raditi kako bi poboljšali svoju kondiciju i kako bi što bolje i uspješnije prošli testiranje.

Želimo im puno sreće i uspjeha!
 

Stranica