Blagoslov djelatnika i prostorija Policijske uprave

  • Slika vijesti/2019/Blagoslov%202019%20(12)-novo.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Kapelan policijske kapelanije sv. Vid, vlč. Pavao Mokri danas je u prigodi završetka božićnog razdoblja blagoslovio djelatnike i prostorije u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci

FOTO: Ilustracija

Kapelan policijske kapelanije sv. Vid, vlč. Pavao Mokri danas je u prigodi završetka božićnog razdoblja blagoslovio djelatnike i prostorije u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci.  Blagoslovu su prisustvovali zamjenik načelnika Jasmin Brkljača, djelatnici Policijske uprave te vojni kapelan Mirko Vukoja. Vlč. Pavao Mokri zazvao je mir svima koji borave i rade u ovim prostorima te pročitao poslanicu sv. Pavla Rimljanima. Zajedno s prisutnima izmolio je za njihove obitelji i sve koji su im bliski i dragi, za sve preminule i za sve hrvatske branitelje. 
Blagoslov djelatnika i prostorija proteklih je dana upriličen i u Policijskim postajama u Čabru, Vrbovskom i Delnicama, I. policijskoj postaji Rijeka, Postaji aerodromske policije Rijeka, Sektoru kadrovskih, pravnih i financijskih poslova te na Kukuljanovu u Specijalnoj jedinici policije Rijeka. Do kraja siječnja vlč. Pavao Mokri posjetit će i blagosloviti djelatnike i prostorije preostalih ustrojstvenih jedinica ove Policijske uprave.


Stranica