Antoniji Ferenčak priznanje TZ grada Rijeke

Slika vijesti/Ferencak x.jpg

FOTO: PU primorsko-goranska 

Povodom završetka ovogodišnje akcije „Volim Hrvatsku - Volim Rijeku“, u gradskoj vijećnici Grada Rijeke održan je danas prigodni program u sklopu kojega su dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim pojedincima i tvrtkama za doprinos uređenju grada i kvaliteti ugostiteljstva i turizma.

Među akcijama koje se provode u sklopu ovoga projekta provedena je i ona pod nazivom „Čovjek - ključ uspjeha u turizmu“  u kojoj je među 11 kategorija zanimanja (kao što su turistički vodič, konobar, prodavač  i sl.) bila i kategorija „policajac“. Priznanje za doprinos kvaliteti turizma i promociji Rijeke u ovoj kategoriji je dobila Antonija Ferenčak, policijska službenica za prevenciju u Prvoj policijskoj postaji Rijeka. Zasluženo priznanje  policijskoj službenici Ferenčak, kao i ostalim dobitnicima u ovoj akciji uručio je predsjednik Turističke zajednice grada Rijeke, Petar Škarpa.

Antonija Ferenčak je svojim kontinuiranim radom i zalaganjem, komunikativnošću i ljubaznošću  pridonijela da se građani i turisti  osjećaju sigurno i zadovoljno za vrijeme boravka na području u nadležnosti Prve policijske postaje Rijeka i samoga grada Rijeke.

„Volim Hrvatsku-Volim Rijeku“ provodi se u sklopu projekta  iniciranog od strane Hrvatske turističke zajednice „Volim Hrvatsku“ sa zajedničkim ciljem podizanja opće razine kvalitete životnog i turističkog prostora, zaštite okoliša te boljeg i  ugodnijeg boravka turista.



Stranica