Krađa sekundarnih sirovina

Slika traka06.jpg

Nepoznati počinitelj je 5./6. rujna u opatijskom parku Angiolina otuđio klupu, s dijelovima od bronce. Kaznenim djelom krađe opatijska tvrtka oštećena je za oko 4 500 kn. Policijski službenici Policijske postaje Opatija poduzimaju

Foto: Ilustracija

Nepoznati počinitelj je 5./6. rujna u opatijskom parku Angiolina otuđio klupu, s dijelovima od bronce. Kaznenim djelom krađe opatijska tvrtka oštećena je za oko 4 500 kn. Policijski službenici Policijske postaje Opatija poduzimaju mjere i radnje s ciljem pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Delnička policija je jučer u mjestu Donja Dobra oko 17 sati zaustavila teretno vozilo marke Volkswagen zagrebačkih oznaka. U teretnom vozilu je zatečena veća količina sekundarnih sirovina (130 kg bakrene žice bez izolacije), a vozilom je upravljao 42-godišnjak iz Zagreba. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da 42-godišnjak ne posjeduje registrirani obrt za skupljanje, uporabu, otkup ili zbrinjavanje otpada. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o otpadu protiv počinitelja je podnijeta obavijest o počinjenom prekršaju, a Policijska postaja Delnice nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja porijekla bakrene žice.



Stranica