Uhvaćeni provalnici u mini-market

Slika policija05.jpg

Provalnici su uhvaćeni ubrzo nakon dojave o provali, a provedenim istraživanjem pronađena je mesoreznica, veće količine suhomesnatih proizvoda, sira, kave, cigareta, baterijskih uložaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kozmetičkih preparata i pribora, žvakaćih

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom iz Bjelovara i 45-godišnjakom iz Rijeke, zbog osnovane sumnje da su 9. kolovoza oko 4 sata provalili u mini-market  u mjestu Garica na otoku Krku.

Provalnici su uhvaćeni ubrzo nakon dojave o provali, a provedenim istraživanjem pronađena je mesoreznica, veće količine suhomesnatih proizvoda, sira, kave, cigareta, baterijskih uložaka, alkoholnih i bezalkoholnih pića, kozmetičkih preparata i pribora, žvakaćih guma, bombona, praška za pranje rublja, najlonskih čarapa itd., čija se ukupna vrijednost procjenjuje naoko 25 000 kn.

Policija je ukradene predmeti vratila 36-godišnjoj vlasnici trgovine iz okolice Vrbnika, a zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe protiv počinitelja će se nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznena prijava redovnim putem.



Stranica