Uzgajao marihuanu u stanu

Slika Droga/duk_mala.JPG

Foto: PU primorsko-goranska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Rijeke i 21-godišnjakom iz okolice Bakra, zbog više kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Utvrđeno je kako je 30-godišnjak u riječkom stanu kojeg koristi uzgajao indijsku konoplju. Pretragom stana policijski službenici su pronašli: 270,3 g marihuane, 17 listova indijske konoplje, opremu za uzgoj indijske konoplje, 5 g sjemenki indijske konoplje, 24 stabljike indijske konoplje visine 20 do 110 cm, dva vrha stabljike indijske konoplje u količini od 26 g, kao i razne otopine za uzgoj indijske konoplje. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem otkriveno je da je 30-godišnjak od kolovoza 2010. do kolovoza 2011. prodavao drogu marihuanu na riječkom području te je tako u najmanje pet navrata prodao marihuanu 21-godišnjaku iz okolice Bakra.

Zbog počinjenih kaznenih djela zlouporabe opojnih droga 30-godišnjak će tijekom dana biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci, a kaznena prijava protiv 21-godišnjaka će se dostaviti redovnim putem.



Stranica