Krađe u trgovačkim centrima

Slika auto_policija.jpg

I. policijskoj postaji Rijeka dojavio je 57-godišnjak iz Rijeke da mu je više maloljetnika ukralo naprtnjaču s mobitelom i novčanikom. Utvrđeno je da je jučer oko 11 sati oštećen kaznenim djelom drske krađe, dok je boravio u trgovačkom centru u Osječkoj ulici u Rijeci. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 1 300 kn.

Foto: Ilustracija

I. policijskoj postaji Rijeka dojavio je 57-godišnjak iz Rijeke da mu je više maloljetnika ukralo naprtnjaču s mobitelom i novčanikom. Utvrđeno je da je Riječanin jučer oko 11 sati oštećen kaznenim djelom drske krađe, dok je boravio u trgovačkom centru u Osječkoj ulici u Rijeci. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 1 300 kn.

Istog dana 38-godišnja trgovkinja tvrtke iz Rijeke prijavila je III. policijskoj postaji Rijeka kazneno djelo krađe, koje je počinjeno u trgovačkom centru u Ulici Janka Polić Kamova u Rijeci. Tom prilikom su dvije mlađe muške osobe ukrale 1 400 kn iz blagajne trgovine, iskoristivši nepažnju trgovkinje.

Policijski službenici tragaju za otuđenim predmetima i počiniteljima. Ovom prilikom upozoravamo građane da ne ostavljaju bez nadzora novac i vrijedne predmete, kako se ne bi našli na meti kradljivaca.



Stranica