Mopedom na policajca

Slika interventna.jpg

Noćas oko 00,10 sati na križanju ulica Marije Grbac i Ante Modrušana u Rijeci policijski službenik Policijske uprave primorsko-goranske lakše je ozlijeđen, nakon što ga je mopedom marke Kymco udario 38-godišnjak iz Rijeke. Policijski službenici interventne policije zaustavili su ga zbog kontrole u prometu te je on u jednom momentu mopedom udario u policajca pokušavajući pobjeći s mjesta događaja.

Foto: Ilustracija

Noćas oko 00,10 sati na križanju ulica Marije Grbac i Ante Modrušana u Rijeci policijski službenik Policijske uprave primorsko-goranske lakše je ozlijeđen, nakon što ga je mopedom marke Kymco udario 38-godišnjak iz Rijeke. Policijski službenici interventne policije zaustavili su ga zbog kontrole u prometu te je on u jednom momentu mopedom udario u policajca pokušavajući pobjeći s mjesta događaja. Doveden je u II. policijsku postaju Rijeka, gdje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je za vozačem mopeda prethodno raspisana potraga, da je mopedu istekla registracija te da je vozač mopedom upravljao bez položenog vozačkog ispita.

Na HMT Sušak su vozaču i policajcu utvrđene lakše ozlijede. Nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.



Stranica