Nedozvoljena trgovina

Slika gorivo.jpg

Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine  obojica su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija 

16. travnja oko 22,50 sati policija je na području Matulja zatekla 30-godišnjaka iz okolice Matulja kod kojeg je u osobnom vozilu Kia, riječkih registarskih oznaka pronađeno oko 200 litara dizelskog goriva, nakon čega je doveden u Policijsku postaju Opatija na kriminalističko istraživanje.
Kriminalističkim istraživanjem opatijske policije i policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka je utvrđeno kako je 30-godišnjak za iznos od 1000 kuna kupio gorivo od 50-godišnjeg Riječanina. Također je utvrđeno kako je Riječanin dizelsko gorivo, prije nego što ga je dalje prodao, kupio od nepoznatih osoba i po znatno jeftinijoj cijeni.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine (neovlaštena kupovina, prodaja ili razmjenjuje predmeta ili roba čiji je promet zabranjen ili ograničen) obojica su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica