Malonogometni turnir

Slika nogomet/nog-mala.jpg

FOTO: PU PG

U petak je na terenima Sportskog centra Ronjgi održan Malonogometni turnir u povodu predstojećih uskrsnih blagdana. Na turniru je sudjelovalo 14 ekipa s oko 150 natjecatelja, sastavljenih  većinom od djelatnika Policijske uprave primorsko-goranske. Na poziv članova Kluba IPA primorsko-goranske na turniru je nastupila i ekipa iz susjedne Slovenije, IPA Slovenija.

Nakon utakmica koje su igrane u A i B skupini u polufinale su se plasirale ekipe III. policijske postaje Rijeka, IPA PU primorsko-goranska, I. policijska postaja Rijeka i IPA Slovenija.

U do kraja neizvjesnim utakmicama, punim obrata 3. mjesto osvojila je ekipa IPA PU primorsko-goranske koja je s 1:2 pobijedila ekipu III. policijske postaje Rijeka (4. mjesto u ukupnom poretku), dok se na 2. mjesto plasirala ekipa I. policijske postaje Rijeka nakon što su u finalu s 2:1 izgubili od ekipe IPA Slovenije. Pobjedom u finalu ekipa IPA Slovenije plasirala se na 1. mjesto.

Tri prvoplasirane ekipe osvojile su pokale, a prigodne nagrade uručene su  najboljem strijelcu  Ivici Bendra iz ekipe Postaje pomorske policije Rijeka i najboljem golmanu Goranu Agatiću iz ekipe I. policijske postaje Rijeka.

Predstavnici IPA Slovenije izrazili su zadovoljstvo druženjem  i suradnjom s kolegama iz  Hrvatske, te su razmijenjeni  prigodni pokloni.

Želja je organizatora, Policijske uprave primorsko-goranske da ovaj malonogometni turnir postane tradicionalan.



Stranica