Zatečeni s marihuanom i heroinom

Slika droga01.jpg

Policijski službenici ove Policijske uprave u razdoblju od 14. do 16. travnja u nekoliko navrata zatekli su osobe koje su posjedovale drogu marihuanu ili heroin.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici ove Policijske uprave u razdoblju od 14. do 16. travnja u nekoliko navrata zatekli su osobe koje su posjedovale drogu marihuanu i heroin.

Tako su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u riječkom Citroënu u Lubanjskoj ulici u Rijeci zatekli troje Riječana starosti 16, 18 i 20 godina, koji su imali jointe marihuane. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga pa će se biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Na području Matulja policijski službenici Policijske postaje Opatija i riječkog Odjela kriminaliteta droga zatekli su 33-godišnjaka iz Kastva, koji se nalazio u vozilu VW Bora riječkih registarskih oznaka. U vozilu je pronađeno 8 PVC vrećica droge marihuana ukupne težine 40 g, kao i 11 PVC vrećica droge heroin ukupne težine 11 g. Počinitelj kaznenog djela zlouporabe opojnih droga je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci.

Policajci Policijske ispostave Cres su u mjestu Belej zatekli parkirano vozilo Škoda Felicia, riječkih registarskih oznaka u kojem se nalazilo pet osoba starosti od 19 do 22 godine. U vozilu je pronađena PVC vrećica s 1,99 g droge marihuana, za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da pripada 18-godišnjaku iz Cresa. Kaznena prijava će se podnijeti redovnim putem.

U Delnicama, u Supilovoj ulici autoophodnja policijske postaje Delnice zaustavila je VW Golf delničkih oznaka, kojim je upravljao 19-godišnji Delničanin. Vozač je testiran na prisutnost opojnih droga u organizmu, kojim je utvrđeno da je nalaz pozitivan na kemijski spoj THC. Pretragom spomenutog vozila pronađena je PVC vrećica s 9 g droge marihuana. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem podnijeti će se kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica