Vozilom krenuo na mladiće

Slika auto_policija06.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim Riječaninom zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.  

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim Riječaninom zbog  teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Utvrđeno je kako se dana 3. travnja oko 5,20 sati na području Viškova obratio skupini mladića te  nakon kraćeg verbalnog sukoba sjeo u teretno vozilo peugeuot partner, riječkih oznaka, upalio vozilo i krenuo u njihovom pravcu. Pri tom je vozilom oborio 28-godišnjaka iz Viškova, koji je prevezen u KBC Sušak gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći mladić je otpušten iz bolnice. Policija je vrlo brzo na području Kastva pronašla ovo vozilo (u vlasništvu tvrtke s područja Opatije), a zatim i 27-godišnjeg Riječanina, inače zaposlenika ove tvrtke koji je upravljao vozilom u trenutku događaja.

Poradi osnovane sumnje da je počinio teško kazneno  djelo protiv opće sigurnosti 27-godišnji Riječanin je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.



Stranica