Opel astrom udario u autobusnu čekaonicu i Toyotu corolla

Slika auto_policija04.jpg

Nedugo nakon što se udaljio s mjesta prometne nesreće policijski službenici Interventne jedinice policije pronašli su 19-godišnjeg Riječanina.

FOTO: Ilustracija 

Nedugo nakon što se udaljio s mjesta prometne nesreće policijski službenici Interventne jedinice policije pronašli su 19-godišnjeg Riječanina. Naime, noćas oko 00,20 sati  kretao se osobnim vozilom marke Opel astra, riječkih registarskih oznaka, iz smjera Gornje Vežice u smjeru Drage. Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na lijevu stranu kolnika i udario u autobusnu čekaonicu. Nakon udarca u čekaonicu, krećući se vozilom unatrag  udario je u parkirano osobno vozilo marke Toyota corolla, također riječkih registarskih oznaka. Nakon ovoga  19-godišnjak je u blizini parkirao svoje osobno vozilo,  skinuo s njega registarske pločice, te se udaljio u nepoznatom pravcu, ali su ga  djelatnici Interventne jedinice policije ubrzo pronašli. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a Grad Rijeka (vlasnik autobusne čekaonice) i 30-godišnji Riječanin (vlasnik Toyota corolla), oštećeni su za oko 88 000 kuna.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene zakona o sigurnosti cestovnog prometa bit će podnijet optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Rijeci.



Stranica