Dogodilo se u subotu

Slika policija05.jpg

U subotu oko 18,40 sati u kafiću u Ulici Primorje u Bakru skupina maškara fizički je napala 59-godišnjeg vlasnika, te razbijala inventar unutar objekta

FOTO: Ilustracija 

U subotu oko 18,40 sati u kafiću u Ulici Primorje u Bakru skupina maškara fizički je napala 59-godišnjeg vlasnika, te razbijala inventar unutar objekta (blagajnu, ogledalo, čaše, i dr.). Prethodno su ovi maškarani gosti konzumirali alkoholna pića, a do sukoba je došlo nakon što ih je vlasnik upozorio na plaćanje računa. Iako su račun platili, vratili su se u kafić, te započeli s razbijanjem. Srećom nitko od gostiju nije ozlijeđen, a šteta će biti utvrđena naknadno.

Iste večeri, oko 22,25 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Riva u Rijeci, dvojica muškaraca  fizički su  napala 61-godišnjaka iz Rijeke, zadavši mu više udaraca stolicom u predjelu glave, dok je nepoznata osoba odgurnula 51-godišnju Riječanku s kojom je bio u društvu. Povod ovom fizičkom napadu, uslijed kojeg je Riječanka zadobila teške tjelesne ozlijede, a 61-godišnjak lakše ozlijeđen, nije utvrđen.

Policijski službenici I. i III. policijske postaje Rijeka tragaju za sada nepoznatim sudionicima ovih događanja.



Stranica