Priveden Crikveničanin

Slika uhicenik05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Crikvenice poradi osnovane sumnje da je počinio pet teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad  25-godišnjakom iz Crikvenice poradi osnovane sumnje da je počinio pet teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćena  su još dvojica Crikveničana, starosti 21 i 48 godina, te 24-godišnji Riječanin.

Utvrđeno je kako je 25-godišnjak u prosincu 2010. godine i tijekom siječnja sam ili u društvu s ostalima provalio u župni ured, dvije trgovine i dva kioska na području Crikvenice, u  Jadranovu i Bribiru. Isto tako pokušao je provaliti u obiteljsku kuću u Crikvenici u vlasništvu 58-godišnjakinje. Ovim provalama otuđene su veće količine cigareta različitih marki, alkoholnih pića, različitih prehrambenih proizvoda, te manji novčani iznos. Tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i Rijeci, te župni ured iz Crikvenice oštećeni su za oko 42 tisuće kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Zbog osnovane sumnje da je počinio pet teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju 25-godišnji Crikveničan je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci, dok su ostali kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.



Stranica