Ukraden alat u Crikvenici i na Kukuljanovu

Slika kombi.jpg

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 22. do 28. siječnja iz kuće u izgradnji u Ulici Miroslava Krleže u Crikvenici ukrao više komada električnog alata, na štetu 49-godišnjeg Zagrepčanina.

Foto. Ilustracija

Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 22. do 28. siječnja iz kuće u izgradnji u Ulici Miroslava Krleže u Crikvenici ukrao više komada električnog alata, na štetu 49-godišnjeg Zagrepčanina. Kaznenim djelom krađe Zagrepčanin je ostao bez aparata za zavarivanje, bušilice, nekoliko kompresora i brusilica ukupne vrijednosti oko 10 000 kn. Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica provode kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta.

Policijski službenici III. Policijske postaje Rijeka zaprimili su dojavu o provali u proizvodnu halu na Kukuljanovu, u vlasništvu tvrtke iz Rijeke. Obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je 27./28. siječnja iz hale otuđen aparat za zavarivanje, metalne prirubnice, bakrene kablove, razni sitni alat, 500 komada spojnica za skele. Kaznenim djelom teške krađe tvrtka je oštećena za oko 25 000 kn.



Stranica