Otkriveni maloljetni počinitelji

Slika policajac02.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika zbog osnovane sumnje na više kaznenih djela.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika  zbog osnovane sumnje na više kaznenih djela.

Utvrđeno je kako su dvojica maloljetnika 11. siječnja u jednom rekreacijskom centru u središtu Rijeke  počinili kazneno djelo krađe. Oni su s prijemnog pulta otuđili novčanik s oko 2 000 kuna u vlasništvu 29-godišnje Riječanke.

Isto tako utvrđeno je kako su dvojica od ovih maloljetnika 15. siječnja oko 17,30 sati u jednom od gradskih autobusa počinili kazneno djelo razbojništva nad još jednim maloljetnikom. Naime, uz uporabu fizičke snage prisilili su ga da im preda mobitel i pokaznu kartu. Maloljetnik nije ozlijeđen.  Mobitel je pronađen i vraćen vlasniku.

Poradi osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krađe i razbojništva maloljetnici su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.



Stranica