Uhvaćeni u provali

Slika uhicenik02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Omišlja, te dvojicom Krčana, starosti 20 i 17 godina zbog osnovane sumnje na počinjenje teške krađe.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad  19-godišnjakom iz Omišlja, te dvojicom Krčana, starosti 20 i 17 godina zbog osnovane sumnje na počinjenje teške krađe.

Dana 27/28. studenoga oko 01,00 sat policijska ophodnja zatekla je 19-godišnjaka iz Omišlja i 17-godišnjaka iz Krka tijekom provale u trgovinu u mjestu Vrh. 20-godišnjak iz Krka koji se nalazio u osobnom vozilu renault clio, riječkih registarskih oznaka parkiranom ispred trgovine nakon dolaska policije je pobjegao, ali su ga policajci ubrzo pronašli i doveli na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je kako su 19-godišnjak iz Omišlja i 17-godišnjak iz Krka provalili u trgovinu iz koje su otuđili cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića, te slatkiše, dok ih je 20-godišnjak čekao ispred trgovine. Ukradeni predmeti su oduzeti i vraćeni vlasniku, tvrtki sa sjedištem u Malinskoj. Nastala šteta bit će utvrđena naknadno.   

Isto tako je utvrđeno kako su u vremenu od 26. do 27. studenog u Krku pokušali provaliti u skladište tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, parkirano dostavno vozilo marke Citroen Berlingo, zagrebačkih registarskih oznaka, te robu kuću u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Krku.

Sva trojica počinitelja su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica