Nasilno ušao u stan i prijetio

Slika uhicenik04.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad Riječaninom, starosti 25 godina zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i narušavanje nepovredivosti doma.

 FOTO: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad  Riječaninom, starosti 25 godina zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i narušavanje nepovredivosti doma.

Utvrđeno je kako je 14. studenoga u poslijepodnevnim satima nasilno ušao u stan u Meštrovićevoj ulici u Rijeci, te uz uporabu noža prijetio 18-godišnjakinji iz Rijeke. Također je uputio i prijetnje  njenoj majci koja se u to vrijeme nije nalazila kod kuće.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena prijetnje i narušavanje nepovredivosti doma 25-godišnjiRiječanin je uz kaznenu prijavu i po nalogu istražnog suca priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.  

Također, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drzak i nepristojan način vrijeđanje građana ili narušavanja njihova mira), protiv ovog 25-godišnjaka podnijet je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Rijeci redovnim putem.



Stranica