Preminuo motociklist

Slika brzina.jpg

Na cestama PU primorsko-goranske od posljedica prometnih nesreća, koje su se dogodile tijekom ove godine smrtno su stradale 32 osobe, od čega je u 12 slučajeva riječ o motociklistima.  

FOTO: Ilustracija

Dana 3. listopada oko podneva na državnoj cesti D3, u blizini mjesta Skrad, 44-godišnji motociklist iz Zagreba upravljao je motociklom marke Ducati, zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Zagreba u smjeru Rijeke. Dolaskom u oštri lijevi zavoj, ne prilagodivši brzinu kretanja osobinama i stanju na kolniku, izgubio je nadzor nad motociklom, prešao van desnog ruba kolnika gdje je prednjim dijelom motocikla udario u metalnu zaštitnu ogradu. Poradi pružanja liječničke pomoći prevezen je u  KBC Rijeka - lokalitet Sušak, gdje je nažalost istog dana preminuo. Tijekom današnjeg dana provedena je obdukcija kojom je utvrđeno da su uzrok smrti ozljede zadobivene u prometnoj nesreći.

Na cestama PU primorsko-goranske od posljedica prometnih nesreća, koje su se dogodile tijekom ove godine smrtno su stradale 32 osobe, od čega  je u 12 slučajeva riječ o motociklistima.



Stranica