Teško ozlijeđen motociklist

Slika /motocikl.jpg

Jučer oko 12, 30 sati na Krasici dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač motocikla starosti 39 godina s područja Bakra. 39-godišnjak je upravljao motociklom marke Gilera nexus, riječkih registarskih oznaka 

Jučer oko 12, 30 sati na Krasici  dogodila se prometna nesreća u kojoj  je teško ozlijeđen vozač motocikla starosti 39 godina s područja Bakra. 39-godišnjak je upravljao motociklom marke Gilera nexus, riječkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita.  Motocikl se kretao iz smjera  Praputnjaka u smjeru Škrljeva. Izlaskom iz desnog zavoja 39-godišnjak je izgubio je kontrolu nad motociklom, te zajedno s motociklom pao na kolnik i prešao na lijevu kolničku traku. Pri tom je došlo do udara u teretno vozilo marke Iveco, a potom i u osobno vozilo marke Citroen saxo, oba riječkih registarskih oznaka, koja su se kretala iz suprotnog smjera.

Zbog zadobivenih ozljeda vozač motocikla je zadržan na JIL-u  KBC Sušak.

U prometnoj nesreći nije bilo drugih ozlijeđenih osoba, a promet je bio zatvoren za sva vozila u vremenu od 13,05 do 14,05 sati.



Stranica