Čuvajte svoj PIN broj!

Slika /novac02.jpg

... upozoravamo građane da svoje osobne stvari ne ostavljaju na mjestima koja su na bilo koji način dostupna nepozvanim osobama. Isto tako upozoravano na dodatni oprez i čuvanje tajnog PIN broja. PIN broj nikada nemojte zapisivati na bankovnu karticu, držati ceduljice s ovim brojem u novčaniku ili na drugim mjestima.

FOTO: Ilustracija
Jučer oko 10,15 sati u Rabu  za sada nepoznati  počinitelj pokrao je 47-godišnjakinju, također iz Raba.  Oštećena je u navedeno vrijeme u svom uredu ostavila mobitel i torbicu. Iskoristivši njenu odsutnost lopov je ukrao spomenuti mobitel, a iz torbice novčanik s osobnim ispravama, bankovnim karticama i PIN bojevima. Iako je Rabljanka krađu kartica odmah prijavila banci, lopov je ipak bio brži. Ukupna šteta cijeni se na oko  12 000 kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Rab tragaju za počiniteljem i ukradenim predmetima.
 
I ovom prilikom upozoravamo građane da svoje osobne stvari ne ostavljaju na mjestima koja su na bilo koji način dostupna nepozvanim osobama. Isto tako upozoravano na dodatni oprez i čuvanje tajnog PIN broja. PIN broj nikada nemojte zapisivati na bankovnu karticu, držati ceduljice s ovim brojem u novčaniku ili na drugim mjestima. 
 


Stranica