Zlouporaba opojnih droga

Slika /droga01.jpg

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Malog Lošinja zbog osnovane sumnje na zlouporabu opojnih droga. Utvrđeno je kako je ovaj 22-godišnjak u vremenu od studenog 2009. do sredine rujna 2010. godine iz inozemstva naručio i platio dostavu poštanskih pošiljki u kojima se nalazila sasušena biljna i praškasta materija nepoznatog kemijskog sastava.

FOTO: Ilustracija 
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Malog Lošinja zbog osnovane sumnje na zlouporabu opojnih droga.
Utvrđeno je kako je ovaj 22-godišnjak u vremenu od studenog 2009. do sredine rujna 2010. godine iz inozemstva naručio i platio dostavu poštanskih pošiljki u kojima se nalazila sasušena biljna i praškasta materija nepoznatog kemijskog sastava.
Poštanske pošiljke oduzete su u  suradnji s Carinskom ispostavom Pošta Rijeka te proslijeđene na vještačenje. Vještačenjem oduzetih poštanskih pošiljki utvrđeno je kako sadrže dimetiltriptamin (DMT) koji se nalazi na popisu opojnih tvari iz kojih se može dobiti droga.
Protiv 22-godišnjeg Lošinjana  zbog osnovane sumnje na počinjenje zlouporabe opojnih droga nadležnom ODO Rijeka podnosi se kaznena prijava redovnim putem.


Stranica