Priveden zbog krađa

Slika /lisice01.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Kostrene zbog počinjenja teške krađe. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 15. rujna oko 00,30 sati iz nezaključane kuće u Čavlima, vlasništvo 65-godišnjakinje, ukrao više komada zlatnog nakita i satova. Materijalna šteta se cijeni na oko 35 000 kuna. Ukradeni predmeti vraćeni su vlasnici, kćeri 65-godišnjakinje iz Čavala. Ubrzo nakon toga oko 01,10 sati na Rivi u Rijeci zatekli su ga policijski službenici Interventne jedinice te je utvrđeno da je za njim raspisana potraga. 38-godišnjak iz Kostrene jučer je priveden u Zatvor u Rijeci, a poradi počinjenja teške krađe nadležnom ODO Rijeka podnosi se posebno izviješće.

FOTO: Ilustracija
Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka  proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Kostrene zbog počinjenja teške krađe.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 15. rujna oko 00,30 sati iz nezaključane kuće u Čavlima, vlasništvo 65-godišnjakinje, ukrao više komada zlatnog nakita i satova. Materijalna šteta se cijeni na oko 35 000 kuna.  Ukradeni predmeti vraćeni su vlasnici, kćeri  65-godišnjakinje iz Čavala.  
Ubrzo nakon toga oko 01,10 sati na Rivi u Rijeci zatekli su ga policijski službenici Interventne jedinice te je utvrđeno da je za njim raspisana potraga.
38-godišnjak iz Kostrene jučer je priveden u Zatvor u Rijeci, a poradi počinjenja teške krađe nadležnom ODO Rijeka podnosi se posebno izviješće.
 
 


Stranica