Teške krađe provaljivanjem

Slika /auto_policija06.jpg

Dana 10/11. rujna nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u ulici Lipa u Rijeci u kontejner tvrtke sa sjedištem u Krku. Iz kontejnera su otuđili dizelski agregat marke Lamborgini, te više komada električnog alata. Šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna. Istog dana nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u Mošćeničkoj Dragi. Iz kioska je ukrao veću količinu šteka cigareta različitih marki. Ovom provalom tvrtka iz Zagreba oštećena je za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici I. PP Rijeka i PP Opatija tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.

FOTO: Ilustracija
Dana 10/11. rujna nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u ulici Lipa u Rijeci u kontejner tvrtke sa sjedištem u Krku. Iz kontejnera su otuđili dizelski agregat marke Lamborgini, te više komada električnog alata. Šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna.
Istog dana nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u Mošćeničkoj Dragi. Iz kioska je ukrao veću količinu šteka cigareta različitih marki. Ovom provalom tvrtka iz Zagreba oštećena je za nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policijski službenici I. PP Rijeka i PP Opatija tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.
 


Stranica