Otkriveni prevaranti

Slika /uhicenik01.jpg

U suradnji Policijske uprave primorsko-goranske s Policijskom upravom istarskom provedeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Rovinja zbog osnovane sumnje u počinjenje više prijevara. Utvrđeno je kako je tijekom srpnja i kolovoza na području naše Policijske uprave i Policijske uprave istarske koristio usluge smještaja u više hotela, te iste napustio bez plaćanja računa.

FOTO: Ilustracija
U suradnji Policijske uprave primorsko-goranske s Policijskom upravom istarskom provedeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Rovinja zbog osnovane sumnje u počinjenje više prijevara. Utvrđeno je kako je tijekom srpnja i kolovoza na području naše Policijske uprave i Policijske uprave istarske koristio usluge smještaja u više hotela, te iste napustio bez plaćanja računa. Tako je   tijekom kolovoza na ovaj način prevario tvrtke sa sjedištem u Opatiji, Ičićima, Lovranu i Zagrebu. Šteta se cijeni na oko 14 400 kuna.
51-godišnjak iz Rovinja jučer je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.
 
Isto tako, policijski službenici Policijske postaje Opatija podnijeli su kaznenu prijavu redovnim putem Općinskom državnom odvjetništvu u Opatiji protiv 30-godišnjeg državljanina Makedonije zbog prijevare. Utvrđeno je kako je ovaj Makedonac u vremenu od 15. srpnja do 8. kolovoza ove godine koristio usluge smještaja u jednom od opatijskih hotela, nakon čega je napustio hotel bez da je podmirio račun. Ovim je tvrtka iz Opatije oštećena za oko 14 500 kuna.
 


Stranica