Teška prometna nesreća

Slika krk_mala.jpg

Danas oko podneva na DC 102, poznatijoj kao zaobilaznica grada Krka, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradale tri osobe.

Foto: PU PG

Danas oko podneva na DC 102, poznatijoj kao zaobilaznica grada Krka, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradale tri osobe. Do sudara je došlo na način da je 21-godišnjak iz Punta koji je upravljao osobnim vozilom Renault Clio riječkih registarskih oznaka, prešao na suprotnu kolničku traku te se direktno sudario s motociklom marke Suzuki njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji vozač s 44-godišnjom suputnicom, oboje državljani Njemačke. Navedeni sudionici prometne nesreće su vozilom hitne pomoći prevezeni na HMT Sušak.

Promet je zbog obavljanja očevida na navedenoj dionici bio zatvoren od 12 do 13,30 sati, pa se odvijao zaobilazno cestom ZC 5131. Materijalna šteta iznosi oko 50 000 kn. Prema do sada raspoloživim saznanjima sve tri osobe su zadobile teške tjelesne ozljede i do daljnjeg se nalaze na jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka - lokalitet Sušak.



Stranica