Pomažući poznanici dobio batine

Slika policija05.jpg

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz okolice Čavala poradi osnovane sumnje nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Foto: Ilustracija
Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad  25-godišnjakom iz okolice Čavala poradi osnovane sumnje nanošenja teških tjelesnih ozljeda. 

Utvrđeno je kako je dana 16. kolovoza oko 2,00 sata na zaobilaznici iznad Bakra fizički napao 29-godišnjaka iz Rijeke. Naime, 29-godišnjak je upravljao osobnim vozilom Hyundai, iz pravca Bakra prema Sv. Kuzmu. Drugim osobnim vozilom, Citroen C3, u istom smjeru upravljala je poznanica ovog 29-godišnjaka, također iz Rijeke, starosti 28 godina. Ispred raskrižja u pravcu Škrljeva i Rijeke,  Riječanku je iznenada prestiglo osobno vozilo u kojem su se nalazili muškarac i žena. Vozač je zaustavio vozilo, izišao iz njega, te započeo vikati na spomenutu vozačicu neka ugasi duga svijetla, a zatim udarati rukama po prednjem dijelu njenog vozila, Citroena C3.  U namjeri sprječavanja daljnjeg lupanja, 29-godišnji vozač Hyundaija izišao je iz vozila i krenuo prema nepoznatom muškarcu. Odmah potom ga nepoznati muškarac udara šakom u glavu, nakon čega je 29-godišnjak pao na pod.  Žena koja je bila u automobilu s nepoznatim muškarcem,  odvojila ga od 29-godišnjaka, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.  

29-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u KBC Sušak, gdje je konstatirano da je zadobio teže tjelesne ozljede.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je se radi o 25-godišnjaku iz okolice Čavala koji je u vrijeme napada upravljao osobnim automobilom Mercedes E290.  Napadač je jučer pronađen, a provedenim  kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je počinio opisano kazneno djelo. Kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu Rijeka podnosi se redovnim putem.


Stranica