Uhićen kradljivac iz šatora

Slika /Ri/uhicenik02.jpg

20. lipnja ove godine iz hotela u Baški otuđio je torbicu u kojoj se nalazio novac i mobitel u vlasništvu britanskih državljana, koje je oštetio za oko 2.500 kuna. Deset dana kasnije u auto-kampu u Baški razrezao je šator danskih turista, ali ga je jedna gošća kampa vidjela pa je pobjegao ništa ne otuđivši iz šatora.

FOTO:ilustracija
Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Krk  nad 55-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo krađe na štetu stranih državljana.  

20. lipnja ove godine iz hotela u Baški otuđio je torbicu u kojoj se nalazio novac i mobitel u vlasništvu britanskih državljana, koje je oštetio za oko 2.500 kuna. Deset dana kasnije u auto-kampu u Baški  razrezao je šator danskih turista, ali ga je jedna gošća kampa vidjela pa je pobjegao ništa ne otuđivši iz šatora.

Inače ovome je 55-godišnjaku sredinom srpnja, u upravnome postupku, Policijska postaja Mali Lošinj (gdje je također osumnjičen za krađu iz šatora ) izrekla mjeru udaljenja s teritorija Republike Hrvatske. Danas ga je riječka policija zatekla u centru Rijeke te je nakon toga doveden na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Krk. Nakon dovršetka istraživanja bit će doveden u riječki zatvor.

 


Stranica