Provale i krađe u proteklom vikendu

Slika /Ri/policija05.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske, posebice na krčkom, crikveničkom i opatijskom području, počinjeno je ukupno osam teških krađa, odnosno provala u hotelske sobe, apartmane, bungalove, šatore i kamp prikolice. U istom je razdoblju počinjeno i devet krađa na plažama, hotelskim sobama i autokampovima.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske, posebice na krčkom, crikveničkom i opatijskom području, počinjeno je ukupno osam teških krađa, odnosno provala u hotelske sobe, apartmane, bungalove, šatore i kamp prikolice. U istom je razdoblju počinjeno i devet krađa na plažama, hotelskim sobama i autokampovima. Uobičajeno za ovaj dio godine, na meti kradljivaca su kako domaći tako i strani turisti. Najčešće se kradu mobiteli, novčanici, foto i video kamere, prijenosna računala te dokumenti. Ukupna visina materijalne štete iznosi 84.320 kn.

Policija ponovno poziva građane da ne nose vrijedne stvari na plažu, odnosno da ih ne ostavljaju bez nadzora u vozilima, plovilima, šatorima i kamp prikolicama.



Stranica