Otkriven provalnik

Slika /Ri/uhicenik02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim Čehom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela Teške krađe. Utvrđeno je kako je 13. srpnja u Njivicama, s još jednim počiniteljem provalio u hotelsku sobu koju koristi gost iz Italije, starosti 36 godina. Gost iz Italije zatekao ih je u izvršenju kaznenog djela, nakon čega su se oba počinitelja udaljila u nepoznatom pravcu. Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Također, sukladno Zakonu o strancima zbog nezakonitog boravka u Republici Hrvatskoj, ovom 33-godišnjaku je u prekršajnom postupku na Prekršajnom sudu u Krku izrečena zaštitna mjera protjerivanja stranca u trajanju od šest mjeseci.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim Čehom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela Teške krađe. Utvrđeno je kako je 13. srpnja u Njivicama, s još jednim počiniteljem provalio u hotelsku sobu koju koristi gost iz Italije, starosti 36  godina. Gost iz Italije zatekao ih  je u izvršenju kaznenog djela, nakon čega su se oba počinitelja udaljila  u nepoznatom pravcu.
Slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.
Također, sukladno Zakonu o strancima zbog nezakonitog boravka u Republici Hrvatskoj, ovom 33-godišnjaku  je u prekršajnom postupku  na Prekršajnom sudu u Krku izrečena zaštitna mjera protjerivanja stranca  u trajanju od šest mjeseci.  
 


Stranica