Na granici pronađena opojna sredstva

Slika /Ri/granicna_policija.jpg

Tijekom vikenda policijski službenici granične policije Policijske uprave primorsko-goranske na graničnim prijelazima pronašli su kod nekoliko stranih državljana opojna sredstva.

FOTO:ilustracija
Tijekom vikenda policijski službenici granične policije Policijske uprave primorsko-goranske  na graničnim prijelazima pronašli su  kod nekoliko stranih državljana opojna sredstva.
Na GP Brod na Kupi dana 2. srpnja kod 38-godišnje slovenske državljanke pronađeno je i oduzeto 10-tak komada tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga. Rješenjem Prekršajnog suda u Delnicama, zbog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba opojnih droga, slovenska državljanka kažnjena je novčanom kaznom od 300,00 kuna. 
Dana 3. srpnja na GP Rupa kod 22-godišnjeg češkog državljanina pronađeno je nekoliko grama marihuane. Pronađena droga je oduzeta. Sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba opojnih droga 22-godišnjem Čehu u prekršajnom postupku je naplaćena novčana kazna u iznosu od 1.700  kuna.
Na GP Pasjak  4. srpnja u vozilu njemačkih registracijskih oznaka, kod 19-godišnjeg suvozača, njemačkog državljanina pronađeno je nekoliko grama hašiša i marihuane. Pronađena droga je oduzeta, a protiv počinitelja je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba opojnih droga.
 


Stranica