Ukrali novac, zlato, namještaj

Tijekom vikenda evidentirano je nekoliko krađa s većom materijalnom štetom počinjenih na području Policijske uprave primorsko-goranske.

Tijekom vikenda evidentirano je nekoliko krađa s većom materijalnom štetom  počinjenih na području Policijske uprave primorsko-goranske.
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica tragaju za  nepoznatim počiniteljem koji je dana 2. srpnja u večernjim satima ušao u vikendicu u vlasništvu slovenske državljanke u Ulici Vatroslava Lisinskog u Crikvenici.  Nakon što je ušao kroz otvorena i otključana vrata vikendice ukrao je više tisuća eura, te zlatnih lančića i prstena. Materijalna šteta procijenjena je na oko 20.000 kuna.
 
Također, policijski službenici iz Crikvenice tragaju i za nekoliko osoba ženskog spola  koje su dana 3. srpnja oko 11,00 sati počinile krađu na štetu  83-godišnjaka iz Triblja. Prodavajući mu jabuke iskoristile su njegovu nepažnju te otuđile torbicu s novcem pričinivši mu materijalnu štetu u iznosu od oko  22.000 kuna.
 
Na predjelu Pržić, na Cresu, u  vremenu od sredine svibnja pa do početka lipnja ove godine, nepoznati počinitelj  provalio je u kontejner, vlasništvo 44-godišnje Zagrepčanke.  Iz kontejnera je otuđeno više komada namještaja i raznog pokućstva, sustav odvodnje vode,  agregat i dječje igračke. Materijalna vrijednost otuđenih predmeta je oko 40.000 kuna. Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj tragaju za  nepoznatim počiniteljem i ukradenim predmetima.
 


Stranica