Krađe iz obiteljskih kuća

Slika /Ri/traka06.jpg

Upućujemo apel građanima na povećan oprez i poduzimanje mjera samozaštite. Tijekom ljetnih mjeseci i visokih temperatura, otvoreni prozori ili balkoni olakšavaju ulaz kradljivcima. Stoga bi bilo poželjno osigurati vrata i prozore na objektu, postaviti alarmni uređaj, ili se zaštititi na drugi primjeren način.

FOTO:ilustracija
Tijekom noći 30. lipnja u Doričićima, Kostrena nepoznati počinitelj ušao je kroz otvorena balkonska vrata u obiteljsku kuću za vrijeme dok su supružnici spavali. Otuđio je ključ osobnog automobila marke Honda Accord,  s kojim se naknadno udaljio u nepoznatom pravcu, osobne isprave i isprave vozila, bankovne i zdravstvene kartice, te nekoliko stotina kuna i eura. Materijalna šteta procijenjena je na oko 120.00 kuna.

Također, u Kostreni, Sveta Lucija, u noći 29/30. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u kuću dok su ukućani spavali. Iz kuće je otuđio mobilni telefon, prijenosno računalo, ključeve osobnih automobila marke VW passat, Toyota yaris i kampera, kreditne kartice, te nekoliko stotina kuna. Materijalna šteta procijenjena je na oko 15.000 kuna.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka tragaju za počiniteljem ili više njih, te ukradenim predmetima.
I ovom prilikom upućujemo apel građanima na povećan oprez i poduzimanje mjera samozaštite. Tijekom ljetnih mjeseci i visokih temperatura, otvoreni prozori ili balkoni olakšavaju ulaz kradljivcima. Stoga bi bilo poželjno osigurati vrata i prozore na objektu, postaviti alarmni uređaj,   ili se zaštititi na drugi primjeren način.
 


Stranica