U jednoj noći provalio u 17 objekata

Slika /Ri/policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom sa zadarskog područja zbog sumnje u počinjenje provalnih krađa. Kriminalističkim istraživanjem provedenim u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske utvrđeno je kako je u noći 6. svibnja ove godine počinio 17 provalnih krađa u razne objekte smještene u centru Novog Vinodolskog. Radi se o trgovinama, mesnicama, frizerskom salonu, ugostiteljskim objektima, uredima i drugim objektima. Iz većine njih nisu otuđeni predmeti, a materijalna šteta se cijeni na više tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom sa zadarskog područja zbog sumnje u počinjenje provalnih krađa.
Kriminalističkim istraživanjem provedenim u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske utvrđeno je kako je u noći 6. svibnja ove godine počinio 17 provalnih krađa u razne objekte smještene u centru Novog Vinodolskog. Radi se o trgovinama, mesnicama, frizerskom salonu, ugostiteljskim objektima, uredima i drugim objektima. Iz većine njih nisu otuđeni predmeti, a materijalna šteta se cijeni na više tisuća kuna.
Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela bit će kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu. Također, policija traga za drugim muškarcem sa zadarskog područja za kojega se sumnja da je sudjelovao u počinjnju gore navedenih kaznenih djela.
 


Stranica