Uhvaćeni u provalama

Jučer, 30. svibnja u Istražni centar županijskog suda u Rijeci doveden je 23-godišnji Crikveničanin zbog osnovane sumnje u počinjenje teške krađe provaljivanjem. Dan ranije, u 22,00 sati policijski službenici Policijske postaje Crikvenica zatekli su ga prilikom provale u obiteljsku kuću u Jadranovu i spriječili u namjeri otuđenja predmeta. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojega je u dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

 
Jučer, 30. svibnja u Istražni centar županijskog suda u Rijeci doveden je  23-godišnji Crikveničanin zbog osnovane sumnje u počinjenje teške krađe provaljivanjem. Dan ranije, u 22,00 sati policijski službenici Policijske postaje Crikvenica zatekli su ga prilikom provale u obiteljsku kuću u Jadranovu i spriječili u namjeri otuđenja predmeta. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje nakon kojega je u dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.
 
Dan ranije, oko 2,30 sati u Krasici, prilikom pokušaja provale u kiosk, policijski službenici III. policijske postaje Rijeka zatekli su 16-godišnjeg Riječanina. Nakon kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je počinio tešku krađu provaljivanjem u pokušaju, a kazneno se prijavljuje redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.
 


Stranica