Kazneno prijavljeni zbog izazivanja požara

Slika /Ri/traka07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 21 i 31 godine zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.Osnovano se sumnja da su 10. svibnja oko ponoći u naselju Homotno na Omišlju izazvali požar u baraci koja je u vlasništvu 47-godišnjaka iz Omišlja.

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 21 i 31 godine zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
 
Osnovano se sumnja da su 10. svibnja oko ponoći u naselju Homotno na Omišlju izazvali požar u baraci koja je u vlasništvu 47-godišnjaka iz Omišlja.Tom je prilikom baraka u potpunosti izgorjela, a u požaru nasreću nije nitko ozlijeđen,jer je vlasnik odselio i baraka je već neko vrijeme bila prazna. Materijalna šteta koja je pričinjena ovim kaznenim djelom procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna ,a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.
 


Stranica