Otkriven provalnik u vozila

Slika /Ri/krada_iz_auta.jpg

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak , sa prebivalištem u Petrinji počinio ukupno dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem na području Rijeke.Osnovano se sumnja da je u periodu od 4. do 8. svibnja u Bujskoj ulici u Rijeci provalio u osobno vozilo Opel vectra,koje je vlasništvo 30-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i otuđio kutiju sa alatom i kutiju prve pomoći.

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak , sa prebivalištem u Petrinji počinio ukupno dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem na području Rijeke.
 
Osnovano se sumnja da je u periodu od 4. do 8. svibnja u Bujskoj ulici u Rijeci provalio u osobno vozilo Opel vectra,koje je vlasništvo 30-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i otuđio kutiju sa alatom i kutiju prve pomoći.Također je 7. svibnja u ulici Jože Vlahovića provalio u Mini morisa , iz kojeg je otuđio auto-radio kazetofon i osobne predmete.
Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, a 31-godišnjak se kazneno prijavljuje redovnim putem nadležnom odvjetništvu.
 


Stranica