Ukradena brodska i ronilačka oprema

Slika /Ri/traka07.jpg

U vremenskom periodu od studenog 2009. godine do travnja 2010. godine nepoznati je počinitelj provalio u priručno skladište vikend-kuće koja se nalazi u ulici Slavka Nikolića u Krku i iz iste otuđio dva vanbrdoska motora .Provalu je prijavio 32-godišnji vlasnik ,kojem je pričinjena materijalna šteta od oko 9 000 kuna.I na Malom Lošinju u dužem vremenskom periodu nepoznati je počinitelj provalio u apartmansku kućicu,koja je u vlasništvu 45-godišnjeg državljanina Slovenije .Otuđio je opremu za ronjenje i to dva odijela,pušku i ronilački pribor,čime je pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

U vremenskom periodu od studenog 2009. godine do travnja 2010. godine nepoznati je počinitelj provalio u priručno skladište vikend-kuće koja se nalazi u ulici Slavka Nikolića u Krku i iz iste otuđio dva vanbrdoska motora .Provalu je prijavio 32-godišnji vlasnik ,kojem je pričinjena materijalna šteta od oko 9 000 kuna.
 
I na Malom Lošinju u dužem vremenskom periodu nepoznati je počinitelj provalio u apartmansku kućicu,koja je u vlasništvu 45-godišnjeg državljanina Slovenije .Otuđio je opremu za ronjenje i to dva odijela,pušku i ronilački pribor,čime je pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. 
 


Stranica