Krađe domaćih životinja

Policijskim službenicima Policijske postaje Krk 48-godišnjak iz Vrbnika na otoku Krku prijavio je krađu devet janjaca. Janjci su otuđeni 24./25. travnja sa pašnjaka između mjesta Vrbnik i Garica,a materijalna šteta koja je vlasniku pričinjena iznosi nekoliko tisuća kuna .I prošli tjedan je 48-godišnjak iz zaleđa Novog Vinodolskog prijavio policijskim službenicima krađu kobile. Radi se o izvornoj pasmini konja , hrvatskom hladnokrvnjaku ,staroj 14 godina , čija se vrijednost procjenjuje na oko 20 000 kuna.

Policijskim službenicima Policijske postaje Krk 48-godišnjak iz Vrbnika na otoku Krku prijavio je krađu devet janjaca. Janjci su otuđeni 24./25. travnja sa pašnjaka između mjesta Vrbnik i Garica,a materijalna šteta koja je vlasniku pričinjena iznosi nekoliko tisuća kuna .
 
I prošli tjedan je 48-godišnjak iz zaleđa Novog Vinodolskog prijavio policijskim službenicima krađu kobile. Radi se o izvornoj pasmini konja , hrvatskom hladnokrvnjaku ,staroj 14 godina , čija se vrijednost procjenjuje na oko 20 000 kuna.
 


Stranica