Uhvaćena u krađi

Slika /Ri/DSC00110.JPG

FOTO:ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom iz Ogulina zbog osnova sumnje u počinjenje krađe na štetu 44-godišnjeg Matuljca.

Jučer, 24. ožujka, oko 13,30 sati u Matuljima, kraj Opatije, 70-godišnjak je u stanu svoga sina,  zatekao nepoznatu žensku osobu u krađi i zadržao je do dolaska policije. Radi se o 39-godišnjoj Ogulinki, koja je ušuljavši se u stan iz jedne sobe ukrala novac u domaćoj i stranoj valuti u iznosu od oko 13.000 kuna.
Tijekom kriminalističkog istraživanja koje se još uvijek provodi, policijski su službenici pronašli ukradeni novac i vratli oštećenom vlasniku.

Pozivamo građane da u slučaju zamjećivanja nepoznatih osoba koje nude na prodaju razne predmete, prose, ili obilaze kuće i bez razloga zadržavaju se oko kuća, a učine im se sumnjivima , da što prije obavijeste policiju. U proteklih nekoliko dana na riječkome području zabilježene su krađe u stanovima počinjene na sličan način. Dobra suradnja s građanima i pravovremena dojava može rezultirati i prevencijom kažnjivih radnji, na zadovoljstvo i građana i policije.


Stranica