Ubojstvo u pokušaju

Slika /Ri/traka07.jpg

Sinoć, oko 18,20 sati u ugostiteljskom objektu u Ul. F. la Guardia u Rijeci nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između dvojice muškaraca, stariji 63-godišnjak iz Rijeke zadao je nožem više ubodnih rana mlađemu, 44-godišnjaku iz Rijeke. Ozlijeđenom je Riječaninu liječnička pomoć pružena u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio povrede u predjelu trupa, opasne po život.

FOTO:ilustracija
Sinoć, oko 18,20 sati u ugostiteljskom objektu u Ul. F. la Guardia u Rijeci nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba  između dvojice muškaraca, stariji 63-godišnjak iz Rijeke zadao je nožem više ubodnih rana mlađemu, 44-godišnjaku iz Rijeke.
Ozlijeđenom je Riječaninu liječnička pomoć pružena  u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je zadobio povrede u predjelu trupa, opasne po život.
 
Kriminalističko istraživanje još je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti i motivi navedenog događaja. Po nalogu istražne sutkinje Županijskog suda u Rijeci od obojice sudionika izuzeta je krv i urin poradi analize na alkohol. Na mjestu događaja obavljen je očevid te su izuzeti relevantni tragovi, a pronađeno je i sredstvo izvršenja – lovački nož. Počinitelj, odnosno 63-godišnji Riječanin, također je zatečen na mjestu događaja i doveden u prostorije I. policijske postaje Rijeka na kriminalističko istraživanje.
U konzultaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se radi o kaznenom djelu ubojstva u pokušaju. 


Stranica