Uhvaćen crikvenički provalnik u kuće

Slika /Ri/zl.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim Crikveničaninom zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa. Utvrđeno je tako da je ovaj 22-godišnjak počinio tri teške krađe provaljivanjem u tri kuće na području Crikvenice i Dramlja tijekom ožujka i veljače ove godine.

FOTO:pu primorsko-goranska
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim Crikveničaninom zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa.

Utvrđeno je tako da je ovaj 22-godišnjak počinio tri teške krađe provaljivanjem u tri kuće na području Crikvenice i Dramlja tijekom ožujka i veljače ove godine. Osnovano se sumnja da je 2. ožujka oko 19,30 sati provalio u obiteljsku kuću u Crikvenici te na štetu 32-godišnje vlasnice otuđio više komada  raznog zlatnog nakita; lančića, narukvica i prstenja. Materijalna šteta se cijeni na oko 10.000 kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 15. veljače također provalio i to u obiteljsku kuću u Dramlju. Na štetu 32-godišnje vlasnice otuđio je žensko prstenje u vrijednosti od oko 5.000 kuna.

U vikend kuću u Dramlju, u vlasništvu 72-godišnjeg Zagrepčanina provalio je 6. veljače, kada je otuđio novac te nekoliko komada zlatnog nakita u sveukupnoj vrijednosti od oko 2.000 kuna.

Policijski su službenici tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli svu zlatninu koju je 22-godišnjak ukrao u provali 2.ožujka ove godine iz obiteljske kuće u Crikvenici te ju vratili vlasnici.

U konzultaciji i dogovoru s nadležnim istražnim centrom i državnim odvjetništvom 22-godišnjak će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.



Stranica