Otkriveni ulični razbojnici

Slika /Ri/7.jpg

Policijski službenici II.policijske postaje Rijeka utvrdili su identitet počinitelja razbojništva, koje se dogodilo 12. veljače, oko 16,45 sati u Ul. Branka Blečića u Rijeci. Počinitelj je 21-godišnjak iz Delnica koji se osnovano sumnjiči da je uz prijetnju oštećenom 19-godišnjaku iz Senja istrgnuo mobitel iz ruke i udaljio se s mjesta događaja. Mobitel u vrijednosti od oko 1.500 kuna je pronađen te vraćen oštećenom vlasnku, a protiv 21-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO:ilustracija
Policijski službenici II.policijske postaje Rijeka utvrdili su identitet počinitelja razbojništva, koje se dogodilo 12. veljače, oko 16,45 sati u Ul. Branka Blečića u Rijeci. Počinitelj je
21-godišnjak iz Delnica koji se osnovano sumnjiči da je uz prijetnju oštećenom 19-godišnjaku iz Senja istrgnuo mobitel iz ruke i udaljio se s mjesta događaja. Mobitel u vrijednosti od oko 1.500 kuna je pronađen te vraćen oštećenom vlasnku, a protiv 21-godišnjeg počinitelja slijedi  kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.

Dana 15. veljače, oko 21,30 sati u Trpimirovoj ulici u Rijeci policijski službenici Interventne jedinice policije uhvatili su dvojicu mladića i spiječili ih u izvršenju razbojništva na štetu druge dvojice mladića. Naime, dok su se  22-godišnjak iz Vrbovskog i 23-godišnjak iz Ogulina pješice kretali Trpimirovom ulicom u smjeru Jadranskog trga prišla su im dvojica mladića, za koje je naknadno utvrđeno da su u dobi od 23 i 18 godina života (s područja Rijeke i Viškova) te zatražili od njih novac. Mladići su rekli da novca nemaju te nastavili kretati se, no 23-godišnjak i 18-godišnjak su krenuli za njima, opet zatražili novac, da bi ih nakon toga verebalno i fizički napali. U daljnjem napadu spriječili su ih policajci Interventne jedinice policije Rijeka i doveli na kriminalističko istraživanje u I. policijsku postaju Rijeka.
23-godišnjak iz Ogulina je zatražio liječničku pomoć u KBC-u Sušak, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Protiv počinitelja se podnosi kaznena prijava redovnim putem zbog razbojništva u pokušaju.



Stranica