Otkriven razbojnik iz sportske kladionice

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva. Utvrđeno je tako da je 9. veljače. oko 18,10 sati počinio razbojništvo u sportskoj kladionici na Brajdi u Rijeci. Ušavši u kladionicu prethodno maskiravši lice, zaprijetio je pištoljem djelatnici zatraživši od nje novac. 30-godišnja djelatnica bojeći se za vlastiti život dala mu je oko 1.000 kuna, koje se razbojnik uzeo I pobjegao s mjesta događaja. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.
Utvrđeno je tako da je 9. veljače. oko 18,10 sati počinio razbojništvo u sportskoj kladionici na Brajdi u Rijeci. Ušavši u kladionicu prethodno maskiravši lice, zaprijetio je pištoljem djelatnici zatraživši od nje novac. 30-godišnja djelatnica bojeći se za vlastiti život dala mu je oko 1.000 kuna, koje je razbojnik uzeo I pobjegao s mjesta događaja. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Pronađena su i sredstva  koja je razbojnik koristio prilikom počinjenja razbojništva, no ne i novac koji je potrošio.
U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se 22-godišnji Riječanin kazneno prijavljuje redovnim putem.

 


Stranica