Tjedno izvješće o prometu

Slika /Ri/policija03.jpg

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 63 prometne nesreće, od čega je lakših bilo 59, a težih 4. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 10 osoba, dok su teže ozlijeđene dvije. Jedna je osoba smrtno stradala i to u prometnoj nesreći koja se dogodila 1. veljače iznad mjesta Jadranova. Stradao jevozač osobnog vozila, talijanski državljanin.

FOTO:ilustracija
U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su  se  63 prometne nesreće, od čega je lakših bilo 59, a težih 4. U prometnim je  nesrećama lakše ozljede zadobilo 10 osoba, dok su teže ozlijeđene dvije. Jedna je osoba smrtno stradala i to u prometnoj nesreći koja se dogodila 1. veljače iznad mjesta Jadranova. Stradao jevozač osobnog vozila,  talijanski državljanin.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 758.000   kuna. Tri pješaka sudjelovala su u prometnim nesrećama i sedam stranih državljana.

Od 289 vozača koji su alkotestirani, kod njih 37 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća iznosi 2,39 g/kg. Izmjerena je kod 25-godišnjeg Riječanina i to 7. veljače u 04,10 satii, kada su ga policajci zatekli u Ul. R. Pikovicha  u Rijeci prilikom upravljanja osobnim vozilom.

 
 


Stranica